Gult hus

I dag har jag varit lat... gått hlr utbildning, sovit en timme gått en prommis och tittat på jättefina gula radhus. Sa till Saga - här skulle jag kunna tänka mig att bo och hon svarar - Ja jag har ju sagt att jag vill bo i ett gult hus!

Efter prommisen som tog en timme stoppade jag in en kyckling i ugnen som jag först tänkte bjuda in grannarna på men tack och lov ångrade mej för efter två och en halv timme var den fortfarande seg...måste ha varit höna trots att det stod kyckling på förpackningen...kollade en extragång i soporna, blä men förpackningen stod det fortfarande kyckling på!

På med pyamas på tösen och tilbaks till dagis med henne. Hon var lite undrom eftersom jag hade henne där under utbildningen på förmiddan och lämnade henne på kvällen igen.
-Ska jag på dagis i dag igen???
Ja mamma hämtar dig i morgon efter frukost.
 -Jaha.
-Då ska vi till doktorn och vaccinera oss.
 -Va.
-Då ska vi till doktorn och vaccinera oss.
 -Va. (tioöringen ramlar ner för mig och jag inser att hon hör vad jag säger men förstår inte så tredje gången gillt)
 -Då ska vi till doktorn och få en spruta. Vet du vad det är? Hon pekar i munnen för hon brukar få alvedon i spruta i munnen. Ja fast den här sprutan ska doktorn sticka oss i armen tror jag.
-Jag vill inte! Saga ser olycklig ut.
-Det är bra att få en spruta av doktorn så blir vi inte sjuka när vi ska till djungeln. Tystnad. Senare på dagis berättar hon stolt och med övertygelse att i morgon ska jag till doktorn och få en spruta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0