Sara-stinky

Saga sitter i vardagsrummet och leker med hennes hamster Sara-stinky och ropar till mig som står i köket.
-Lever hamstern?
-Jag vet inte, rör den på sig?
-Ja
-Då lever den...

Mycket död och existensiella frågor nu....

En stund senare ser hon Sara-stinky kila in under min säng, eftersom hon inte passat på henne, och springer in till mig storgråtande och rädd att Sara-stinky ska försvinna (in under listen i väggen och dö som jag hotat med eftersom jag inte vill ha lösa hamstrar springande runt fötterna). Sara-stinky kommer så klart fram och Saga kan plocka upp henmne och rädda henne tillbaks till buren!

Josef Fritzl

En av de saker som gjorde mig mest illamående i documentären var paparatsi som avslöjade barnens skyddade identitet! Hur kan man göra så? Det är ett lika stort övergrepp som Josef gjort om inte värre med tanke på att paparatsi fotograferna borde vara friska i huvet, fast jag tar nog igen det där. En paparatsi är nog inte frisk i huvet om man väljer att arbeta som det...


Bläckfisk!

Saga har skött sig själv när jag har varit kräkig. Hon har varit pigg men lite glansig på ögonen och vam. I går var det tredje världskriget i lägenheten när hon skött mat och lekar alldeles själv. Hon har varit så duktig! En av hennes verk var en bläckfisk som hon gjort nästan helt själv med bara lite håll hjälp av mig!

Vinterkräksjuka..

Förra året slapp jag undan men i år åkte jag på det igen...Mår fortfarande 1½ dygn efter första kräkningen som en mört i en fiskkvarn. Blä för fisk! Jag har kräkts panerad makrill som var riktigt gott när jag åt den men tycker inte att fisk är det minsta gott efter den här resan... T.o.m kräkshinken luktar fisk.

nog om kräksjuka, lite mer bilder i stället...Första bilden är på templet för de levande och den andra bilden för de döda!

Ensam mamma söker...

Jag funderar på att söka till ensam mamma söker och undrar om några av de här korten duger?

Jaha, då får ni väl lite mer bilder...

Framöver kommer vi att ha en bildvisning bara jag får hjälp att lägga över lite utvalda bilder på en dvd. Kommer att flagga här och bjuda in alla. "pirogerna" räcker då kanske bara till de allra modigaste! Piroger på filipinskt vis...Har inget med bilden att göra! Ha ha Det var ord och inga visor när det gällde obehöriga har ej tillträde!

Saga har somnat över 200 kronors pizzan..Det gick inte att skriva och lägga in bilder hur som helst här. Bussarna var individuellt utsmyckade och i den här bussen med den här skyltningen rockades det fett! Högtalarna skallrade! Andra bussar med äldre personal var inte lika mycket utsmyckade men hade alltid något personligt framme i rutan.
Min lilla orangutang möter en makak...

Lite bilder

Sagas fina drakmask!På lyxresort över dagen...mitt premiärdyk!favoritmaten! Grillade kycklingspett på filipinmarknaden, mums!Saga i poolenFina vildsvin!

RSS 2.0