paradiset fast lite snal blir jag...

i dag var vi till en resort alla dyrt dyrt! Det kostade ca 400 kronor att bada i polen ata lite mat och titta pa lite fiskar i akvariet...marinvarld alla mini...Det basta med dagen for mig var att jag fick prova att dyka i polen!!! Hoppas att Saga fyller tio snart sa vi kan borja dyka! (gratis!) Saga gillade sa klart polen och hon simmade och simmade i ringen efter att jag dykt klart!

I dag har jag sett hajar och stora skoldpaddor.I dag slog jag leppen pa fillipinmarknaden nar jag lekte med barnen. /Saga

I morgon ska vi nog ga till en strand pa fastlandet om vi inte aker till sappi iland igen for Saga var sugen pa det. Jag ar sugen pa att fa hartvatt med masage och kanske en helkropps massage innan vi aker hem. Vi kommer inte att bo pa nagot lyxhotell innan vi aker hem for det ar sa mysigt dar vi bor. Trots att varat rum liknar en fangelse sell utan fonster i ett uland. ha ha. Lucy ar sa go och de har en tv sa jag ska inte klaga!

Lutar nog at en retur pa Sapi i morgon och se lite varaner igen och snorkla!

Ha det gott och hall tummarnqa att vi far fint vader! Om inte ska vi fa massaGE HAR JAG BESTEMT!

JATTEKRAM FRAN TVA GLADA TJEJER SOM MYSER I PARADISET!

Ont om dreds har!

Den har tangent bordet funkar inte som det andra sa nu far ni kada igen!
Den enda med dreds har ar en 20 arig tjej fran sverige! Sa det blir inte nagon malaisyer i bagaget pa vagen hem! mojligtvis en 20 arig fullt tatuerad blond svenska men jag tror inte hon vill folja med ha ha!

i dag ar det jattekallt! Sakert bara + 25grader och regn regn regn... Vi ar blota och vadret gor oss lite griniga i alla fall mig... Saga har varit pa stralande hummor for hon fick mala naglarna i gar! I dag fick hon en drake och jag hotar med att slanga bort den om hon inte ar snall! Inge mer slanga sig pa trotoaren och skrika tack... I gar at vi kyckling for ankan var inte god har. Saga tror att det ar anka och ater med god aptit eftersom hon ar sa less pa kyckling.

Nar vi gick fran filipin marknaden i gar kvall sa sag vi en fin ratta som var kanske 20 cm lang utan svans, vit och brun. Som Saga sa -Rattorna ar sa stora att de inte far plats i vaggarna har!

Jag fick fotmasage i en timme harom dagen och det var superskont fast om man far tro han som masserade sa holler nog min kropp pa att falla ihop erftersom der gjorde ont pa alla akupressurpunkter. bade hjarta , hjarnan och magen lag risigt till ha ha! Ska nog ga till en kiknesisk doktor och fa mirakel te ha ha!

Funderar pa att aka till burnei i morgon om jag hittar ett bra och enkelt sett att aka dit pa...vi far se, som vadret ar nu vill man mest vara inne och gora suduko...eller slosa en formogenhet pa internet, he he.

Fick hjalp att flytta over kort till minnet sa vi kan ta mer kort och det tog en timme medans spelade Saga och nu skriver jag men det kostar bara 2,5 rm ca7 kronor i timmen har sa vi overlever nog det.

Min arm fjallar. Antingen har jag blivit en reptil, fatt en farlig tropisk sjukdom eller sa ar det for att jag brannde mig sa illa pa turtle ilands! Hoppas det inte ar en farlig tropisk sjukdom! Det var nog inge fel pa min hud nar jag fick fotmassagen sa jag vet inte vad jag ska tro! ha ha ha

Det ar redan den 6 februari och klockan ar 14.42 har sa vi ska nog hitta pa nagot sa vi inte bara regnar bort i hummoret i dag. Vill liksom utnyttja tiden lite nu...

Jattekramar pa er allihop!

Det ar jatteskont att fa lasa alla inlagg nar vi langtar hem. Kram!

Vi såg en sköldpadda lägga ägg!

och massor av bäbisar som de släppte ut i havet efter de kläckts.
Fick läsa påmin blogg för att hitta inläggen! Tur att de fanns där!!!!!

Vi kommer hem den12/1. kommer ine ihåg tiden nu....

Tack alla som hjälper mig med allt där hemma medans jag upplever massor av roliga och spännande saker! Jag hade velat sett mer av djungeln men Saga her inte blick för djuren så hon missar de flesta så hon tycker inte det är kul...jag har uppfostrat en datanörd och shopping galning...hur gick det till?

Saga hade sådan hemlängtan i dag att hon grät på bussen till KK. Hon sa också att hon aldrig mer vill träffa roses tupp som attackerade henne härom dagen och det lovade jag att hon inte behöver!

Tjejen är glad nu när hon fått sina skor!

Jag tror faktiskt att tom Jazmine skulle tröttna på alla nyp och klappar efter en dag i Sandakan...

Kramar!

Hoppas alla kan läsa bloggen!

Jag har inga inlägg sedan november!!!!!

Hade behövt några nu.

Vi är tillbaka hos Lucys backpackers lodge. I Kota Kinabalu. (Bättre för Saga här.) Hon blev lite glad när hon såg oss och vi fick samma rum som förra gången. Delade taxi från bussen med två tjejer från skåne och vi stötte på dem senare under dagen och gick till posten och köpte frimärken för  75 kronor.... Så alla som får ett kort ska vara rädd om det annars!!! Ha ha

I dag har Saga använt sina nyårs pengar och köpt ett par silver klackskor med ros i klacken. Hon har pratat om dem i en vecka!
Har hittat ett billigt ställe med kina mat, tyvär var ankan slut så vi fick ta kycklin i dag.. I morgon ska vi pröva anka tror jag! Och i kväll blir det att skriva lite kort. Tvätta i MASKIN, jag har tvättat allt flera gånger för hand, blä.

Ska kolla om det finns någon blomma och vad vi kan tänkas göra för utflykter framöver. Jag vill besökas en liten by dör det kan finnas hantverk. Vi ska nog ut till öarna igen...

Kramar från ett  regnit borneo!

RSS 2.0